ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SECRETSPOT.GR


 Η αποστολη παραγγελιων που εχουν παραληφθει μεσω του ηλεκτρονικου καταστηματος www.secretspot.gr και εχουν εξοφληθει με εναν απο τους αναγραφομενους τροπους πληρωμης,  ανεξαρτητου αξιας, εως την 31/03/2016 ειναι δωρεαν. Μετα την ημερομηνια αυτη η Secretspot μπορει να διαμορφωσει το κοστος αποστολης παραγγελιων εκ νεου.

Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται στις αναλυτικές περιγραφές των προιόντων και αφορούν εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή).

Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της Secretspot ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές.


ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ SECRETSPOT.GR


                   Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα* μέσω 3D-Secure εφαρμογής της Τράπεζας Eurobank

                  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Eurobank.

                  Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0008.33.0200323117

                  IBAN: GR34 0260 0080 0003 3020 0323 117

                  Όνομα Λογαριασμού: Α. ΙΩΑΝΝΟΥ – ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΣΤ. ΟΕ

 

 

  Αντικαταβολή

                 Α.  Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας  (Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας).

                 Β.  Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο κατάστημά μας εντός 5 εργάσιμων ημερών (Ομήρου 70 & Υψηλάντου / έναντι στάση Μετρό Αγ.Δημητρίου).


Στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει παραλαβή από το κατάστημα δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

* Η πιστωτική κάρτα δεν αποθηκεύεται στα συστήματα της Secretspot. Η χρέωσή της γίνεται σε σελίδα της Τράπεζας Eurobank μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης. Για την ασφάλειά σας ελέγχεται την ύπαρξη της “πράσσινης μπάρας” στη σελίδα πληρωμών της Τράπεζας

Επιπλέον, με χρέωση πιστωτικής κάρτας, υπάρχει δυνατότητα άτοκων δόσεων (επικοινωνήστε μαζί μας για περισσοτερες πληροφορίες).

SURF

WINDSURF

WING

SUP

SKI

LIFESTYLE